Hon, danskan, som hade rött stort hår…vem var hon?

Har du också varit på en konferens eller minglat  med någon intressant person, kanske fått visitkort, kanske deltagarförteckning – eller inte.
Och så en dag vill du komma i kontakt med just henne.

Det hände mig häromdagen, och jag är ändå en ganska erfaren och disciplinerad minglare. Men hur jag än letade bland visitkort (fram och baksidor), anteckningar och på LinkedIn, så hittade jag henne inte.  Det är inte första gången som jag tänker: ”Någon borde uppfinna ett system som gör det enkelt för mig, att utifrån mitt högst personliga taggningssystem, söka tillbaka på t ex danskan med rött hår”.

Kanske har du svaret, eller så sätter du ingång din innovationsförmåga över helgen och skrider till verket. Jag tror det är fler än jag som skulle behöva en enkel direkt hjälpreda.

Och…dagens tips: skulle idén komma till dig när du duschar, finns räddningen här